17-19
QERSHOR 2022
Expocity, Tirana

FORUM & WORKSHOP

APLIKO

Faleminderit që jeni këtu! Aplikimet për regjistrim hapësire janë mbyllur. Nëse keni vendosur të merrni pjesë në workshop apo si vullnetar, ju lutemi të aplikoni dhe plotësoni formularin përkatës në mënyrë që të pajiseni me programin dhe kushtet e pjesëmarrjes.

Partner Mediatik

Sponsorizuar nga

Çmime & Anëtarësime